Je weet maar nooit

Er draaide een filmpje waar een geknielde kleine man, halsband, vastgeklonken aan de grond een lange donkere man aan het pijpen was. Rob wees er naar: kijk dat zou ik willen zijn: die lange, Henry grinnikte: en ik die kleine?. Het was een seconde stil: “jij durft op je eerste rondleiding”, kom maar mee naar de volgende kamer. Hij trok Henry naar zich toe en hij zoende hem hard op de mond, beetje dwingend drong hij met zijn tong naar binnen. Henry antwoordde gretig, hij voelde de hard pik van Rob tegen zijn buik en gleed met zijn hand over de billen van zijn gastheer. Die trok hem mee een deur door naar een andere ruimte. Donker maar met een paar lichte meubels en een groot bed, weinig licht en geen mensen. Rob wees op een grote gemakkelijke stoel: “mijn favoriete pijpstoel”, hij liet zich op de zachte stoel zakken, gleed naar achteren en leg zijn benen uitnodigend uit elkaar, zijn pik omhoog. Hij fluisterde: “nou sletje, laat zien wat je kunt”. Geen tegenspraak, maar dat was ook niet te verwachten want een geile warme gloed als nooit tevoren, spoelde door Henrys lijf.

Hij knielde, streelde Robs ballen en likte over de natte eikel, het zoute vocht proefde geweldig, hij rilde en keek Rob geil aan: zuigen, slet, kreunde de lange man. Henry liet zijn tong langs de schacht gaan van boven naar beneden en terug. Met het puntje van zijn tong duwde hij langs de randen en liet toen de heerlijke pik naar binnen glijden, zijn hand onder de ballen, hij kneedde de volle zak en voelde hoe Rob zijn pik dieper naar binnen duwde, hij zoog dieper, en zijn andere hand wreef stevig over de buik naar onder toe, hij duwde de billen van nieuwe sexmaat omhoog en likte opnieuw de rand van de harde pik, nam hem tussen zijn lippen en keek opnieuw naar Robs ogen, die gromde en zei: dit doe jij niet voor het eerst, wat een geile slet ben jij, mijn geile slet of the day, hij vloekte zacht toen Henry de hete pik opnieuw vol in zijn mond nam en met zijn vinger over de billen gleed. Rob hijgde en Henry voelde dat hij sneller zou komen dan ze dachten, hij liet de pik even tussen zijn vinders rollen en zei met een klein stemmetje: “gaat ie goed Master”, hij wachtte het antwoord niet af en zoog zich vast op de eikel liet zijn tong snel gaan en nam de pik weer vol in zijn mond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *