Camping in Belgie

Rond een uur of zeven zit ik naar tv te kijken en zie hoe bij haar ook het licht aangaat; even later zit ze in een boek te lezen , met een glas wijn bij de hand. Daar ze echt recht over mij staat en ik aan de voorraam zit om tv te kijken zie ik elke beweging van haar in het naar buiten vallende licht.

Ik zie dan ok dat ze recht staat , haar trui over haarhoofd trekt en vervolgens haar bh los maakt . haar pantalon en slip volgen. Volgens mij weet ze maar al te goed dat ik har bekijk; ze blijft nogal lang in volle naaktheid staan en buigt zich obstentatief voorover om haar nachtkleed ( niet meer dan een lang t-shirt) te nemen en aan te doen;

Dan gaan de rolgordijnen dicht en even later verdwijnt het laatste straaltje licht; blijkbaar gaat ze slapen.

De volgende ochtend ga ik zoals altijd even en korte ochtend wandeling maken. Zij zit al aan het ontbijt in nog net dezelfde kledij; ze opend het raampje en roept

Hou , buurman . heb je even

Ik kom nader en zeg haar .

Problemen ?
Nou , het blijkt dat de douche het niet doen.

Dit klopt weet ik want al een paar dagen zijn de kaartlezers stuk. En die heb je nodig om binnen te komen in het gebouw maar ook voor al d erest. Aanzetten wasmachines en drogers. Warm water voor de vaat die je daar kan doen, water van de douche en voor het gebruik van de speciale baby ruimte. Voorzien van een degelijk baby bad met warm en koud water en steeds aangenaam warm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *