Moeder en zoon verliefd

Ze keek nog een keer naar hem… hij was zo knap… met dat mooie jongenslijf… Haastig ging ze naar boven… ze was geil… ze had ook al een tijdje geen seks meer met een man gehad. Ze realiseerde zich dat haar nymfomanie nog steeds in haar zat, ook al had ze dat al die jaren weten te onderdrukken.

Snel kleedde ze zich uit en stapte onder de douche en liet het water, in een poging om haar geilheid weg te spoelen over haar heen stromen.

Maar al sneller dan Esther gedacht had was Dennis al naar boven gekomen. Normaal is haar zoon niet de snelste als zijn moeder hem vraagt naar boven te gaan. Hij liep langs de badkamer waar de deur op een kier stond. En toen hij de open deur passeerde kon hij het niet laten om naar binnen te gluren. Het water kletterde en er hing een stoom wolk in de badkamer en hij zag zo alleen maar het silhouet van zijn moeder. Heel stil sloop hij de badkamer een stukje in om een beter beeld te krijgen van haar lichaam. ‘Wauw wat een vrouw’ dacht Dennis terwijl hij zijn moeder haar borsten zag inzepen.

Esther had hem toen nog niet in de gaten en wist niet dat haar zoon Dennis haar de laatste tijd stiekem graag naakt bespiedde. Terwijl zijn moeder met zachte kreuntjes haar geile gedachte van haar stond af te spoelen stond Dennis met een stijve steeds geiler te worden van haar. Zo ging dat al een tijdje…

Dennis schoot weg uit de badkamer zodra zijn moeder aanstalten maakte om het douchen te beëindigen, en ging met grote opwinding zijn slaapkamer in en speelde daar met zijn keiharde pik terwijl hij nog nauwelijks wist wat hij ermee moest. Hij streelde zijn stijve en zag dan steeds beelden van zijn moeder… naakt…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *